Општинското финансирање на медиуми – скриено субвенционирање и влијание

Коментарите се исклучени на Општинското финансирање на медиуми – скриено субвенционирање и влијание
Share Button

AJM Дел од општините доделуваат финансиски средства во медиумите за медиумски простор, но и за информирање и следење на нивните активности, покажуваат последните податоци во медиумите. Општините треба да престанат да одвојуваат средства за купување рекламен простор како форма на скриено субвенционирање кое неизбежно води кон влијание врз нив, предупредуваат познавачите. Најмалку четири општини лани и
Complete Reading

57-годишен битолчанец пријавил дека исчезнала неговата 32-годишна ќерка

Коментарите се исклучени на 57-годишен битолчанец пријавил дека исчезнала неговата 32-годишна ќерка
Share Button

Битолчанец побара помош: Му исчезнаа сопругата и 5-годишната ќерка

Коментарите се исклучени на Битолчанец побара помош: Му исчезнаа сопругата и 5-годишната ќерка
Share Button

Змијанац: Прашањето е што се прави кога семејствата пријавуваат насилство, а не добиваат помош?

Коментарите се исклучени на Змијанац: Прашањето е што се прави кога семејствата пријавуваат насилство, а не добиваат помош?
Share Button

First Children’s Embassy in the World Megjashi Republic of Macedonia пред 26 мин. · 

ВИДЕО ОД ПРОТЕСТИТЕ НА РОМИТЕ ВО РЕСЕН: Оган и блокади на патот!

Коментарите се исклучени на ВИДЕО ОД ПРОТЕСТИТЕ НА РОМИТЕ ВО РЕСЕН: Оган и блокади на патот!
Share Button

 

МВР: Потпишани се договори за набавка на панталони, ракавици, чизми, џемпери, кошули за полицајците

Коментарите се исклучени на МВР: Потпишани се договори за набавка на панталони, ракавици, чизми, џемпери, кошули за полицајците
Share Button

Културен ФБ пријател,…останете на програмата на фб :)

Коментарите се исклучени на Културен ФБ пријател,…останете на програмата на фб :)
Share Button

Полицајците бараат нови униформи наместо ветувања

Коментарите се исклучени на Полицајците бараат нови униформи наместо ветувања
Share Button

10 години МВР нема набавено нова опрема за униформираните службеници обвинуваат од Независниот синдикат на полицијата. Велат дека изминатиот период министерството распишало неколку тендери, но сите биле поништени, со што кај нив се појавил сомнеж дека некој има за цел да не се набави нова полициска униформа. Бараат од министерството веднаш да обезбеди нова униформа,
Complete Reading