Има ли уште некој политичар/ка кој не успеа да се слика со децата за Нова Година!?

Share Button

Dragi Zmijanac додаде 9 нови фотографии. пред 5 часа · Skopje, Čair Municipality ·

Share Button

Владико, Господи, Боже наш, Ти си извор на животот и бесмртноста, Создател на сите видливи и невидливи созданија. Ти си ги ставил времињата и годините под Твоја власт, Ти владееш над сè. Милостиво прими ја оваа наша благодарност и молба од нас, Твоите недостојни чеда и добросрдечно помилуј нè. Ти благодариме за сите добрини што
Complete Reading

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Второ редовно собрание на НСП – Обраќање на претседателот Гоце Делчев Тодев 23.12.2017

Share Button

Create AccountLog In Your Account