БИТОЛЧАНИТЕ ГОРДИ:Добро е, Булевар 1ви мај… по старо, со својот стар сјај! БРАВО!

Share Button
Oliver Gele Tanasovski додаде 4 нови фотографиисе чувствува гордо.

Добро е, Булевар 1ви мај… по старо

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Snezana Sneska.

Битолчаните неодамна апелираа да се врати коцката на улицата Булевар 1 ви мај , улица која се реконструираше а се наоѓа во старата битолска чаршија. Според читател кој објави фотографии денес, коцката на оваа улица се враќа и ќе го задржи улицата својот стар стил, изглед и сјај како и својата автентичност и препознатливост .За поубава Битола, гордост на битолчаните!

уредник

Related Posts

ФОТО: Со багери се урива еднојазичноста во Македонија

Коментарите се исклучени на ФОТО: Со багери се урива еднојазичноста во Македонија

Хелсиншкиот комитет бара од МТСП да го испита случајот на сексуално злоставување на девојче во „25 мај“

Коментарите се исклучени на Хелсиншкиот комитет бара од МТСП да го испита случајот на сексуално злоставување на девојче во „25 мај“

Create Account



Log In Your Account