Фотогалерија од Битолскиот бисер “Свети 40 битолски маченици”

Share Button

Image result for Свет 40 маченици битолски

Related image

Related image

Related image

Image result for Свет 40 маченици битолски

Related image

Image result for krkardas

уредник

Related Posts

Денесовски до Сугаревски-Не глуми Итар Пејо ,во Мариово нема шеици!

Коментарите се исклучени на Денесовски до Сугаревски-Не глуми Итар Пејо ,во Мариово нема шеици!

Create AccountLog In Your Account