Битолски убавини. Која црква е на фотографиите?

На нашиот претходен сајт на Новост , имавме повеќе објави  за ова место, за оваа црква, имавме и објавено и видео. Дали сепак по фотографиите ќе успеете да се потсетите, за која црква станува збор?

Sv. Atanasij

Фотографија на Novost.

Фотографија на Novost.

фото Новост

Напишете коментар