Фотографија од денеска: Чудотворната икона Брзопослушничка во Струмица

Фотографија , направена денеска од посетител во Струмица, поклон пред Чудотворната икона Брзопослушничка

Фотографија на Dimeto Prvi.

Напишете коментар