НАЈНОВО :

Црквата Света Троица (Руската црква) во Битола

Црквата Света Троица (Руската црква) во Битола

Црквата Света Троица (Руската црква) во Битола

Share Button

Света Троица Битола

уредник

Related Posts

Монахињите од манастирот во Слепче со порака до грчките владици кои протестираат за името!

Коментарите се исклучени на Монахињите од манастирот во Слепче со порака до грчките владици кои протестираат за името!

Утре го празнуваме Светиот маченик Трифун

Коментарите се исклучени на Утре го празнуваме Светиот маченик Трифун

Create AccountLog In Your Account