Параклис Свети Ѓорѓија Битола (фото)

Параклис Свети Ѓорѓија Битола (фото)

Параклис Свети Ѓорѓија Битола (фото)

Share Button

 

фото Новост.мк

уредник

Related Posts

Денес е Преподобен Ефтимиј Велики

Коментарите се исклучени на Денес е Преподобен Ефтимиј Велики

Утре се празнува Свети Атанасиј Велики, архиепископ Алесандриски

Коментарите се исклучени на Утре се празнува Свети Атанасиј Велики, архиепископ Алесандриски

Create AccountLog In Your Account