Сообраќајна несреќа во Битола вечерва но нема повредени

Вечерва, околу 21:00 часот пред ресторанот Гранд Премиер, се случи сообраќајна несреќа но повредени лица нема, освен материјална штета По краткотрајниот застој во сообраќајот поради сообраќајката патот сега е прооден.

Во несреќата повредени нема, само е настаната материјална штета.

Напишете коментар