Фотогалерија од манастирот Свети Јован Крстител, Слепченски манастир.Иванден!!!

Фотогалерија од манастирот  Свети Јован Крстител, Слепченски манастир.Иванден!!!

Фотогалерија од манастирот Свети Јован Крстител, Слепченски манастир.Иванден!!!

Share Button

Денеска во манастирот Свети Јован Крстител, Демирхисарско, се прославува Иванден

фото Новост

 

 

уредник

Related Posts

Црква Света Богородица – Јелошник. Фотографиите ни ги испрати нашиот читател Никола Мисајловски

Коментарите се исклучени на Црква Света Богородица – Јелошник. Фотографиите ни ги испрати нашиот читател Никола Мисајловски

По битката на Беласица ослепените Самоилови војници во Слепче формирале населба!Видео, изјава – о.Серафим Слепченски манастир

Коментарите се исклучени на По битката на Беласица ослепените Самоилови војници во Слепче формирале населба!Видео, изјава – о.Серафим Слепченски манастир

(фото)Црква Свети Пантелејмон во Битола

Коментарите се исклучени на (фото)Црква Свети Пантелејмон во Битола

Денеска се празнуваат Светиот маченик Никифор и Светиот свештеномаченик Петар Дамаскин

Коментарите се исклучени на Денеска се празнуваат Светиот маченик Никифор и Светиот свештеномаченик Петар Дамаскин

Create AccountLog In Your Account