Невообичаена појава во Пелагониско (фото)

Прилепскиот регион зафатен е со нестабилност со пороен дожд, грмежи и засилен ветер.

Ко нарачан да бев па и тоа како го затекнав невидената појава која се појави во Пелагонија, а тоа е појавата на ,,Торнадо” кое е го сликав на оддалеченост од околу 20-тина км, ова појава беше висока дури и повеќе од 15 метри н.в.

Фотографија на Denis Muhovic.

Фотографија на Denis Muhovic.

фото Денис Мухович

Напишете коментар