ИСКРШЕНИ МЛАДИТЕ ДРВЦА КАЈ ГРАДСКОТО БИТОЛСКО ШЕТАЛИШТЕ

Share Button

Грда слика кај градското битолско шеталиште, изгазени, искршени уништени младите дрвца и тоа не само едно дрвце туку повеќе дрвца. АПЕЛ: ВАКВА БИТОЛА НЕ САКАМЕ!

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Се шетаат по шеталиште и зијан прават

 

уредник

Related Posts

Уште еден член на Антикорупциска поднесе оставка

Коментарите се исклучени на Уште еден член на Антикорупциска поднесе оставка

Create AccountLog In Your Account