Се шетаат по шеталиште и зијан прават

Share Button

Битолчанец објави на својот фб профил фотографии кои ви ги пренесуваме.Над фотографиите навел :Се шетаат по шеталиште и зијан прават!

Еве на што мислел нашиот сограѓанин

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

Фотографија на Oliver Gele Tanasovski.

ВАКВА БИТОЛА НЕ САКАМЕ!!!

 

Напишете коментар