ШАНЕЛ ГО СТРЕСЕ ШИРОК СОКАК СО МАНЕКЕНКИТЕ И МАНЕКЕНИТЕ(фотогалерија)

Модното студио Шанел го стресе Широк Сокак со модната ревија која се одржа на плоштадот Магнолија во рамките на БитФест 2017

Погледнете дел од модната ревија

Оваа Модна Ревија може да се издвои како досега најпосетена

Детски модели од 4-12 години, машки и женски модели 2017.Модно Студио Шанел и SNOB Агенција од Србија .

Фотографија на Snezana Sneska.

Фотографија на Snezana Sneska.

Фотографија на Snezana Sneska.

Фотографија на Snezana Sneska.

Фотографија на Snezana Sneska.

Фотографија на Snezana Sneska.

Фотографија на Snezana Sneska.

Фотографија на Snezana Sneska.

Фотографија на Snezana Sneska.

Фотографија на Snezana Sneska.

 

Фотографија на Snezana Sneska.