Се претера или не? Природната убавина стана безвредна! (Видео)

Трендовите за женската убавина се повеќе тежнеат кон вештачкото, од лесна, па се до потрешка хирушка и естетска корекција.

Сега како да дојде време кога секој додаток во шминката станува поубав од природното, секако со исклучок на случаи кога е неопходно. Познато е дека мажите не сакаат дами со многу шминка, вештачка коса, трепки…  До неодамна веѓите се тетовираа и цртаа со молив, а сега се лепат.

Напишете коментар