Фотографии од синоќешното невреме во Ораовица

Share Button

Фотографија на Cvetkoo Angelovskii.

Фотографија на Cvetkoo Angelovskii.

Фотографија на Cvetkoo Angelovskii.

Фотографија на Cvetkoo Angelovskii.

Читател до Новост ги испрати овие фотографии и известува дека синоќешното невреме во  Ораовица го искина тутунот

Напишете коментар