Средба на надлежните за проектот “Добредојде бебе“

Share Button

Со министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, и директорот на Управата за водење матични книги, Силас Муслиоски, денеска ги финализираме подготовките за проектот “Добредојде бебе“. Нов проект во соработка со МојТермин, Министерството за внатрешни работи и Министерството за правда-Управа за водење матични книги, со кој значително ќе ја олесниме постапката за вадење извод за новороденчињата-известуваат од Министерство за здравство

Фотографија на Министерство за здравство / Ministria e Shëndetësisë.

С.Анеска

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account