Хорор во Македонија, дете силувало дете

Share Button

Вистински хорор ја поднесе Македонија, дете силувало друго дете. Како што информираат од полицијата, 15 годишен малолетник од Велесзаработи кривична за “полов напад врз малолетник кој не наполнил 14 години“. Пријавеното дете во периодот од август до декември 2016 година, во селото Ораовица-Радовиш, во куќата на неговиот дедо во повеќе наврати извршил полово дејствие над девет годишно дете од истото село.

Image result for полиција

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account