Фото архива:Првите активности за изградба на споменикот АНГЕЛ кај Саат Кулата во Битола

Share Button

Од нашата архива издвојуваме фотографија објавена на 9 март 2011 година ,моментот кога започнаа активностите за изградба на споменикот АНГЕЛ, градски парк кај  саат Кулата, Битола

Фотографија на Snezana Sneska.

Следнава фотографија е од споменикот АНГЕЛ

Image result for споменик ангел

уредник

Related Posts

ПОСЛАНИЕ ДО РОБЕРТ ПОПОСКИ:МАКЕДОНИЈА ВО 1889 ГОДИНА Е ПРИЗНАЕНА ОД ГРЧАКАТА АКАДЕМИЈА (ФАКСИМИЛИ)!

Коментарите се исклучени на ПОСЛАНИЕ ДО РОБЕРТ ПОПОСКИ:МАКЕДОНИЈА ВО 1889 ГОДИНА Е ПРИЗНАЕНА ОД ГРЧАКАТА АКАДЕМИЈА (ФАКСИМИЛИ)!

Протест на редакцијата на ОХРИД СКАЈ.Заев, твоите аздисаа,ќе треба да ги ставиш на ѕидот на срамот

Коментарите се исклучени на Протест на редакцијата на ОХРИД СКАЈ.Заев, твоите аздисаа,ќе треба да ги ставиш на ѕидот на срамот

Create AccountLog In Your Account