ИМАМ СОВРШЕН ЉУБОВНИК НО ЕДИНСТВЕН ПРОБЛЕМ Е: ТОЈ Е ТАТКО НА МОЈОТ ДЕЧКО

Девојката има 24 години а сега е и со таткото на дечкото кој има 53 години.Таа тврди дека го сака својот дечко но сексот со таткото негов и бил неверојатен и сега незнае како да се одлучи.Таа била години со својот дечко во врска но се нашла во љубовна приказна со таткому.Свесна за тоа дека нее во ред девојтака побарала помош од психолог.

– Во врска сум со прекрасен дечко но истовремено имам средби со неговиот татко,со него немам некое чуство на заљубеност само сексот ми е фантастичен.Имам 24 години а дечкото 27 во врска сме 3 години.
Image result for неверство
Поретко раскинувавме но тогаш ќе дојдеше кај мене таткому да види дали сум добра.Во една прилика го поканив да влезе да поразговараме.Тој ме прегрна за да ме утеши и така се бакнавме и продолживме понатака.После интимноста ми се извини, но не помина многу време повторно се сретнавме и од тогаш се сретнуваме еднаш неделно
Одиме до некоја блиска шума.Тој има 53 години врската ни е само физичка.Се мразам за тоа што го правам и сакам да престанам но незнам како.Мојот дечко не го заслужува ова вакво предавство – кажа оваа млада девојка кај психологот
 
Одговорот на Психологот:
 
Тајните состаноци и сексот се она што те возбудува.Единствен совет е да го прекинеш контактот со таткото на твојот дечко и да издржиш.Постои и многу мала шанса дека тој ќе го прекине тој контакт но него му одговара да се наоѓа со релативно млада девојка и со неа се осеќа како млад.Да се надеваме дека сето ова ќе прекине и помине без проблеми.Ти требало да размислиш најпрво каков е тој татко кој ја заведува девојката на својот роден син?Тоа е многу нечовечно и себично.А и ти исто се однесуваш себично и си свесна за тоа.Свесна си за проблемите во твојот живот и твојата врска и затоа времето е сега да одлучиш можеш ли да се носиш со сето ова или најдобро е да продолжиш сосема на друг пат понатака

Напишете коментар