ГОЛЕМО ВРАЌАЊЕ НА ТРЕНДОТ НА МАЛИТЕ РЕТРО ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ

Полека но сигурно малите рамки на очилата на сонце од деведесеттите повторно освојуваат. Ретро трендовите едноставно никогаш не умираат, порано или подоцна повторно се враќаат во ист или во малку по модернизиран облик.

Малите очила за сонце кои некогаш беа хит помеѓу тинеџјерките сега се повтоно ‘ин. Иако во повеќето случаи не изгледаат баш практично кога наутро би сакале да ги прекриете сеуште нерасонетите очи, но тие се супер кул и шик моден додаток кој ќе направи вашиот outfit да изгледа опуштено и забавно..

Напишете коментар