Сега првпат влагам у Битола и СЕ ИСПЛАШИВ. АБЕ АЛОООО ВИЕ ДАЛИ СТЕ НОРМАЛНИ БЕЕЕ

Lazar Uzunov

Алооооо АЛООООООО ЧЕКАЈ БЕ МАЛЦЕ СТОП. Сега првпат влагам у Битола и СЕ ИСПЛАШИВ. АБЕ АЛОООО ВИЕ ДАЛИ СТЕ НОРМАЛНИ БЕЕЕ. Што е со таа депонијата со срушени куќи и ѓубришта аууууу. Абе странци поминуваат тука се крстат. А јас навикнат на влезот во Гевгелија и ги гледаш Принцес и Фламинго луксузи и си мислиш влагаш у богата земја. Алоо кој е градоначалник на Битола, а и ти Зоран Заев ПОТХИТНО таму да се нацрташ лично и мене викни ме и ја ќе копам на жешкото заедно со тебе еве јавно кажувам. Ова е срам за нашата земја ја се срамам од сам себе, застанав на пат ова да го пишам, а девојчево до мене се стресе, немав можност да го сликнам дека имаше коли позади мене. Ауууу во 21 век вакво нешто да постои….Дај бе сакупете се сите заедно милјардери сте и тие и тие и џабе ви се парите ако ни се смее цел свет

фб статус на Лазар Узунов

Напишете коментар