Во Битола во моментов температурата е 35 степени

Share Button

Во Битола денеска е Многу топло и сончево,речиси тивко.Температурата изнесува 35 степени

УВ-индекс 9.1

уредник

Related Posts

За влез во црква се наплаќа влезница од 60 денари!

Коментарите се исклучени на За влез во црква се наплаќа влезница од 60 денари!

Трошоците на функционерите достапни до јавноста, рекордер во трошење е Груевски, после него следи Зоран Заев

Коментарите се исклучени на Трошоците на функционерите достапни до јавноста, рекордер во трошење е Груевски, после него следи Зоран Заев

Моќна порака од Битола: Името не го даваме!!!(видео+фотогалерија)

Коментарите се исклучени на Моќна порака од Битола: Името не го даваме!!!(видео+фотогалерија)

Create AccountLog In Your Account