Утрово два нови земјотреса во Охрид

Share Button
Во текот на изминатата ноќ во охридскиот регион регистрирани се два земјотреси со послаб интензитет.

Првиот бил во 1.41 часот со магнитида од 3.1 сгтепен по Рихтер, а вториот во 4.02 часот со јачина од 2.8 степени.

уредник

Related Posts

Змијанац: Прашањето е што се прави кога семејствата пријавуваат насилство, а не добиваат помош?

Коментарите се исклучени на Змијанац: Прашањето е што се прави кога семејствата пријавуваат насилство, а не добиваат помош?

Порака од новинарскиот протест: Нема да бидеме замолчени

Коментарите се исклучени на Порака од новинарскиот протест: Нема да бидеме замолчени

Градоначалничката на општина Битола Наташа Петровска од прв ден ја зафатило фобија дали некој ја прислушува?!

Коментарите се исклучени на Градоначалничката на општина Битола Наташа Петровска од прв ден ја зафатило фобија дали некој ја прислушува?!

Create AccountLog In Your Account