ФОТО: На Македонец му искршија автомобил во Калитеа

Уште еден Македонец се врати разочаран од својот годишен одмор во соседна Грција.

„Курир“ објави  фотографии од оштетен автомобил со скопски регистарски таблички во познатата туристичка дестинација Калитеа.

Ова не е прв пример на Македонци кои се враќаат во Македонија со искршени или оштетени автомобили од соседна Грција.

Напишете коментар