НАЈНОВО :

МАНАСТИРСКА ЦРКВА СВЕТИ АРХАНГЕЛ ГАВРИЛ ВО БИТОЛА

Share Button

Нека ни е за многу години празникот

фотогалерија од битолската црква Архангел Гаврил

Image result for црква архангел гаврил Битола

Image result for црква архангел гаврил Битола

Image result for црква архангел гаврил Битола

Image result for црква архангел гаврил Битола

Image result for црква архангел гаврил Битола

уредник

Related Posts

Собранието на Република Македонија е на пауза која ќе трае еден час

Коментарите се исклучени на Собранието на Република Македонија е на пауза која ќе трае еден час

Скопјани по стапките на Битолчаните „ДОБРО УТРО“ НА ШИЛЕГОВ СО ЗАСАДЕНИ ЦВЕЌИЊА ВО ДУПКИТЕ НА УЛИЦИТЕ

Коментарите се исклучени на Скопјани по стапките на Битолчаните „ДОБРО УТРО“ НА ШИЛЕГОВ СО ЗАСАДЕНИ ЦВЕЌИЊА ВО ДУПКИТЕ НА УЛИЦИТЕ

(фото)Каменот на кој биле отсечени главите на Светите 40 Битолски маченици!„Крк-кардаш“,„четириесет браќа“

Коментарите се исклучени на (фото)Каменот на кој биле отсечени главите на Светите 40 Битолски маченици!„Крк-кардаш“,„четириесет браќа“

Create AccountLog In Your Account