НАЈНОВО :

Кој манастир е блиску до Демир Хисар дали ќе го препознаете ?

Кој манастир е блиску до Демир Хисар дали ќе го препознаете ?

Кој манастир е блиску до Демир Хисар дали ќе го препознаете ?

Share Button

Кој манастир е блиску до Демир Хисар дали ќе го препознаете а на фотографијата се бугарски војници во манастирот – 1915 год. слегувале и до манастирот

 

уредник

Related Posts

Бог се јави!!! Храмови, Пресвета Богородица и св Димитриј – Битола (фото)

Коментарите се исклучени на Бог се јави!!! Храмови, Пресвета Богородица и св Димитриј – Битола (фото)

Денес е Пренос на моштите на Свети Јован Златоуст

Коментарите се исклучени на Денес е Пренос на моштите на Свети Јован Златоуст

Create AccountLog In Your Account