Тргна Илинденската коњаница за Крушево

Share Button

20292802_10212477662513223_8144001751204941050_n

Од црквата Св. Петар и Павле во Горно Лисиче, со свечена литургија, зурли и песни, Илинденските коњаници, се упатија на марш кој ќе заврши во Крушево на втори август.

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account