НАЈНОВО :

Четири години затвор за педофилија

Share Button

Велешанецот С.П (31 год) е осуден на 4 години затвор за педофилија. Тој е прогласен за виновен во Основен суд Велс за кривичното дело ,,полов напад врз дете кое не наполнило 14 години,,.

Обвинетиот делот го сторил во неколку наврати во текот на 2013-та година, бакнувајќи, допирајќи и милувајќи го девојчето кое имало 13 години и била во подалечно  крвно средство со С.П.

Тој го негирал делото. Бидејќи истото е сторено во 2013-та, казната му е изречена по тогашниот законик и изнесува 4 години, а ако се судел по новиот Кривичен закон, таа ќе биде далеку повисока. – пишува велешкиот портал Ти реков ми рече

уредник

Related Posts

Ивона Талевска призна дека затајувала данок, СЈО бара да ги врати парите

Коментарите се исклучени на Ивона Талевска призна дека затајувала данок, СЈО бара да ги врати парите

Create AccountLog In Your Account