БИТОЛЧАНЕЦ ПРАШУВА: ДАЛИ ЌЕ СЕ САНИРА ДУПКАТА ВО СТРОГИОТ ЦЕНТАР НА БИТОЛА?

Во нашата рубрика САКАМ ДА ПРАШАМ, читател сака да праша дали ќе се санира што поскоро дупката која е на улицата во центарот на градот поточно веднаш кај Центарот за Култура, Битола. Според читателот не е безбедно за минувачите а овдека навечер има голема раздвиженост. Картонската кутија не е решение за да не настрада минувач- додава читателот кој ни испрати и фотографија.Па ги замолува надлежните што поскоро да го решат овој проблем

Вашите дописи почитувани читатели можете да ни ги испраќате на нашиот емаил portalnovost@gmail.com или на нашата фан страница Novost

Напишете коментар