ПАРАКЛИС АРХАНГЕЛ МИХАИЛ КАЈ ШИРОК СОКАК , ГИ ИСПОЛНУВА ВАШИТЕ ЖЕЛБИ

Во срцето на конзулскиот град, Битола на сред Широк сокак блеска преубавиот параклис посветен на Архангелот Михаил.Веднаш над самиот параклис кој внатре е осветлен и сјае иконата на Мајката Божја има натпис дека ги исполнува вашите желби.

Фотографии на Новост , погледнете како изгледа параклисот

Напишете коментар