НАЈНОВО :

До пратениците на СДСМ кои аздисаа

Share Button

До пратениците на СДСМ кои аздисаа

Гласачкото тело на СДСМ не ви е ќутачко послушно со “да шефе добро и нема проблем” зинато да ви влезе во задниците за парче брзо спечалени пари .

Ако сакате такви гласачи борете се за гласачите на вмро дпмне.

Ние се боревме за промени, преживуваме додека да дојде се на свое место, но достоинството и разумот не го замолчуваме !

Не глумете опачина на вмро дпмне и имајте бре сенс и осет за почит и срам прво кон сиромаштијата што ви даде доверба и пред лузната на челото на човекот кој ја понесе одговорноста за смена на мафијата !!!!

Не солете памет со лажицата во мед !

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account