Милошоски: Заев ја тера “платформата” со Законот за ДВОЈАЗИЧНА Македонија од Гевгелија до Тетово, од Битола до Крива Паланка

Share Button

• Заев ја тера “платформата” со Законот за ДВОЈАЗИЧНА Македонија (член 1)
• двојазично од Вевчани до Делчево, од Гевгелија до Тетово, од Битола до Крива Паланка, од Охрид до Струмица, од Штип до Демир Хисар!
Проект: Двојазична Македонија!
– Наместо просечна плата од 500€
– наместо 100.000ден плата за лекари
– наместо вработување за секој студент!

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account