Ало Прибе ☎️ , незаконски е избран Управниот на Катастар!

Share Button

Ало Прибе ☎️ , незаконски е избран Управниот на Катастар!
• Законот: УО Катастар е составен од претставници од Мин.транспорт, Правда, Земјоделие и М.Финансии!
• Шеќеринска (спротивно на Законот) потпишала за:
– Оџаклиевски (партиски член враб. Сковин)
– Лескаровски (пензионер од партијата на Стојанче Ангелов)
– Ристов (партиски член враб.во туристичка агенција)
– Бакиу (партиски член на Села, враб.во Катастар)!

Фотографија на Antonio Milososki.

уредник

Related Posts

Пат Маврово – Дебар низ фотографии

Коментарите се исклучени на Пат Маврово – Дебар низ фотографии

СЕ СРУШИ МОСТ ВО ПРИЛЕПСКО: 200 луѓе заглавени!

Коментарите се исклучени на СЕ СРУШИ МОСТ ВО ПРИЛЕПСКО: 200 луѓе заглавени!

Create AccountLog In Your Account