Од денеска на официјалната фан страница на Народен Театар Битола се известува на латиница?

Share Button

принт скрин од фан официјалната фб страница на Народен Театар Битола каде што од денеска веројатно се известува на латиница?

Во претходните објави на оваа страница се користела кирилицата

(принт скрин од претходните објави)

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account