Охриѓанецот Ѓоко Танасоски ќе биде нов директор на Царинската управа

Share Button

За ваквата одлука премиерот Заев денеска неформално ги информирал претставниците на коалиционите партнери од партиите на Албанците кои го придружуваа во Охрид на прес конференцијата на која беше промовиран новиот закон за јазици, тврдат доверливи извори.

Ѓоко Танаоски е член на Извршниот одбор на СДСМ и го раководеше изборниот штаб на партијата во Охрид на последните избори. По професија е магистер по индустриско производство.

Напишете коментар