Преподобната маченичка Параскева

Share Button

Share Button

Share Button

Share Button

Општинскиот кризен штаб од Прилеп бара помош во механизација од Дирекција за заштита и спасување и од Владата, како и од локалните јавни претпријатија, зашто еден од двата активни пожари зафаќа површина од 300 хектари дабова шума и не може ниту да му се пристапи, ниту да се контролира, соопшти координатор на штабот Бошко Талески.

Share Button

Прес -конференција на ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола 07.08.2017 ОК ВМРО ДПМНЕ-БИТОЛА (ОФИЦИЈАЛНА ГРУПА)·ПОНЕДЕЛНИК, 7 АВГУСТ 2017 Почитувани, СДС како што почнаа така и продолжуваат, зад грбот на граѓаните и секогаш водени од нивните лични амбиции потпишуваат договори, носат стратегии, склучуваат зделки што имаат само една единствена цел – разнебитување на Македонија. Сега на ред е Битола,
Complete Reading

Share Button

Share Button

Share Button

Create AccountLog In Your Account