Бисерко се зафркава со Битола , нема љутење!

Share Button

– Бисерко бе ама Битола ги има најубавите жени, утре Супер куп ќе нема во Скопје ама супер жени пак ќе има во Битола 🙂

уредник

Related Posts

ПОСЛАНИЕ ДО РОБЕРТ ПОПОСКИ:МАКЕДОНИЈА ВО 1889 ГОДИНА Е ПРИЗНАЕНА ОД ГРЧАКАТА АКАДЕМИЈА (ФАКСИМИЛИ)!

Коментарите се исклучени на ПОСЛАНИЕ ДО РОБЕРТ ПОПОСКИ:МАКЕДОНИЈА ВО 1889 ГОДИНА Е ПРИЗНАЕНА ОД ГРЧАКАТА АКАДЕМИЈА (ФАКСИМИЛИ)!

Владиката Петар: Проблемот е надминат , недоразбирање и продолжувам со патувањето

Коментарите се исклучени на Владиката Петар: Проблемот е надминат , недоразбирање и продолжувам со патувањето

Create AccountLog In Your Account