ПУТИН: ЌЕ МОРАМ ДА ЈА УНИШТАМ САТАНСКАТА ПЕДОФИЛИЈА ПРЕД ДА ЈА НАПУШТАМ ФУНКЦИЈАТА !!!

Рускиот претседател Владимир Путин вети дека ќе ја уништи “злата” педофилија пред да ја напушти функцијата како руски лидер. Во време на посетата на Источен Сибир, Путин се соочи со прашања од група селани за неговите планови за уште еден мандат од неговото претседателствување. Кога праша дали Тој ќе биде кандидат на следните претседателски избори, Путин изјави:

“Тоа е нешто за што размислувам, но јас ве уверувам дека нема да заминам од работата се додека руските деца ќе бидат во опасност”.

За време на емоционално набиената изјава, Путин продолжи:

“Педофилијата го опфаќа секој аспект” на модерната политика и индустријата за забава, додавајќи: “Ако морам да ја уништам педофилијата пред да заминам, тогаш така ќе биде”.

Путин неодамна зборуваше против епидемијата на педофилски мрежи што го опфаќаат САД, велејќи дека Западот е манипулиран од “сатански педофили”.

Путин, исто така, го предупреди Трамп на неодамнешниот самит на Г20 дека ако не започне да ги изложува елитите на педофилните прстени, тогаш ќе започне со “именување на имиња”.

Тој, исто така, рече дека “нормализацијата на педофилијата” е знак на морална деградација, но исто така и алатка за воведување на Новиот светски поредок.

Путин алудираше на сатанизмот како главен аспект што предизвикува Америка да изгние одвнатре.

“Гледаме дека многу од евроатлантските земји, всушност, ги отфрлаат своите корени, вклучувајќи ги и христијанските вредности што ја сочинуваат западната цивилизација.

Тие ги негираат моралните принципи и сите традиционални идентитети: национални, културни, верски, па дури и сексуални. Политики кои ги изедначуваат големите и вистински семејства со истополовите партнерства, верувањето во Бога со верувањето во Сатаната “.

Напишете коментар