Ден: д.м.г

Дали битолското здравство конечно ќе тргне напред со новиот раководен тим?

Share Button

МТСП: Владата на ВМРО ДПМНЕ барала локации за изградба на станови за бегалци

Share Button

Го спасила Света Петка, во болницата му рекле дека ќе умре но тогаш се случило чудо

Share Button