Пред пет дена излегла на пазар и не се вратила дома.МВР во потрага

Share Button

Седумдесет и четиригодишен тетовец пријавил во полиција дека неговата сопруга пред пет дена излегла на пазар и не се вратила дома.

Според информациите на МВР, вчера во 9.50 часот С.Р. (74) од Тетово пријавил во полиција дека на 3 овој месец околу 10 часот од дома излегла неговата сопруга М.Р. (50) и се упатила на пазарот во Тетово и не се вратила дома.

Таа не била достапна и на мобилниот телефон.

Полицијата превзема мерки за пронаоѓање на лицето

Тетовец пријавил дека жена му излегла на пазар и не се вратила дома

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account