Ден: д.м.г

На полноќ започнуваат Богородичните пости

Share Button

Кога љубовта ќе осиромаши…

Share Button

Времето на овој гнил свет

Граду мој тажен пак не си му важен?

Share Button

Фотографиите се превземани од битолски групи  кои граѓани ги објавувале во овој месец и претходниот

“Отстранете ги богатите Елити од политиката пред да биде предоцна”

Share Button

Фото од сообраќајката на патот Битола – Ресен

Share Button

Спасен повторно Трескавец.Пожарот е далеку од манастирот и нема опасност по него

Share Button

Останавме со “филџанот” в раце

Share Button