НАЈНОВО :

Граду мој тажен пак не си му важен?

Share Button

Фотографиите се превземани од битолски групи  кои граѓани ги објавувале во

овој месец и претходниот

Фотографија на Anica M Gurovska.

Фотографија на Mihajlo Talevski.

Фотографија на Robert Bojoski.

 

Фотографија на Благојче Ѓоргиевски.

Фотографија на Natasa Todorovska.

Фотографија на Zoran Pavlovski.

 

уредник

Related Posts

Затворска казна за објавена фотографија на Фејсбук?

Коментарите се исклучени на Затворска казна за објавена фотографија на Фејсбук?

Create AccountLog In Your Account