Останавме со “филџанот” в раце

Филмски и тоа како, пофилмски град ни имало ниту пак некогаш ќе има Битола. Најтажните филмови се снимаат токму на ова место , а битолчаните емотивни душа ги боли.

Филмовите оние со тажна содржина никако да запрат.Како секој да си има сценарио, и полека си го реализира.Имено за филмот едно се зборува а друго се применува и оп, битолчаните повторно само со филџанот в раце. Градот никому никогаш не погрешил, изобилува со прекрасни личности но за жал постојат и такви што се вечно жедни за лични интереси.

Се додека не ги оддвоиме, се додека не ги разликуваме, се дотогаш ќе си седиме само со филџанот в раце

Image result for Битола

Напишете коментар