ВМРО-ДПМНЕ денеска ги објавија првите кандидати за градоначалници,За Битола се уште нема име на кандидат

Share Button

ОД ВМРО-ДПМНЕ денеска ги објавија првите кандидати за градоначалници на претстојните локални избори. Како што информираше генералниот секретар на партијата, Христијан Мицкоски станува збор за следниве лица: Оралниот хирург Марјан Бајрактаров како кандидат за градоначалник на Струмица, за Петровец е Борче Митревски, додека актуелниот прв човек на Велес, Славчо Чадиев, ќе се бори за нов мандат. Тони Затковски ќе биде кандидиран за градоначалник на Кривогаштани, а актуелниот пратеник во Собранието, Зоран Ѓорѓиевски за Куманово

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account