ШАНЕЛ ВО НЕДЕЛА СО МОДНА РЕВИЈА,КУЛТУРНО ЛЕТО 2017 ВО ОПШТИНА НОВАЦИ

Модното Студио Шанел ќе имате можност да го проследите со модна ревија, и тоа во недела 20 август 2017 година со почеток во 20 часот и 30 минути во општина Новаци.Модната ревија е во склоп на Културното лето на Општина Новаци 2017.

За децата учесници од 4 до 12 години ќе се погрижи бутик Метекс, додека пак за младите и возрасните бутик Резидент.

Фотографија на Modno Studio "Sanel" - Bitola.

Не ја пропуштајте најдобрата Модна Ревија на Шанел

 

Напишете коментар