КОЗАРОВ: По барање на граѓаните од м.о.Димитар Влахов на терен да се види состојбата за НЕ работењето Општината и Јавните претпријатија

Share Button
Goran Kozarov додаде 29 нови фотографии — се чувствува изнервирано.

По барање на граѓаните од м.о.Димитар Влахов се излезе на терен да се види состојбата за НЕ работењето и НЕ знаењето да се раководи со ОпШтината и Јавните претпријатија.
Да се порача и наштампа ОТЧЕТ за 100.000 евра НЕ е успех.
ДА ИМ СЕ ИЗЛЕЗИ ВО ПРЕСРЕТ НА ГРАЃАНИТЕ КОИ ЖИВЕАТ ВО ОВОЈ ДЕЛ НА ГРАДОТ Е УСПЕХ И ДА ИМ СЕ ПОДОБРИ ЖИВОТНИОТ СТАНДАРТ.

#ЗАЖИВОТВОБИТОЛА…..

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

Фотографија на Goran Kozarov.

уредник

Related Posts

Пред Собранието на Република Македонија се уште трае протестот, и во Прилеп собир на граѓани

Коментарите се исклучени на Пред Собранието на Република Македонија се уште трае протестот, и во Прилеп собир на граѓани

Работниците од „Веибо“ ја ослободија директорката

Коментарите се исклучени на Работниците од „Веибо“ ја ослободија директорката

Се поместуваат ли се уште плочките низ Широк сокак при движење? Жена се засопна и падна

Коментарите се исклучени на Се поместуваат ли се уште плочките низ Широк сокак при движење? Жена се засопна и падна

Create AccountLog In Your Account