НАЈНОВО :

Полицијата ја пронајде исчезнатата девојка од Битола

Share Button

Шеснаесетгодишната девојка од Битола, која беше пријавен за исчезната на 22 август годинава, е пронајдена во крушевското село Норово. Полициските службеници ја предале девојката на Центарот за социјални работи – Битола. 

уредник

Related Posts

Create AccountLog In Your Account