Битола се зави во црнина, згасна уште еден млад живот !Почина Николче Колев кој боледуваше од карцином

Само по еден ден откако  почина младиот битолчанец Гоце Марковски , градот изгуби уште едно младо дете.

Image result for николче колев

 

Денеска почина Николче Колев, 21-годишниот битолчанец кој боледуваше од карцином на сврзно и меко ткиво.

Почивај во мир

Напишете коментар