По 96 часа активна анкета за кандидати за градоначалник на Општина Демир Хисар, еве ги резултатите(фото)

Share Button

емаил до Новост

уредник

Related Posts

Моќна порака од Битола: Името не го даваме!!!(видео+фотогалерија)

Коментарите се исклучени на Моќна порака од Битола: Името не го даваме!!!(видео+фотогалерија)

Читател:Еве како е транспарентна општината без камери! Барам да се постават камери, вели Бучински

Коментарите се исклучени на Читател:Еве како е транспарентна општината без камери! Барам да се постават камери, вели Бучински

Create AccountLog In Your Account